Σχετικά με εμάς

Τα zaxaroplasteia.com είναι μια καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία που βοηθάει τους χρήστες να ανακαλύπτουν ζαχαροπλαστεία, να ενημερώνονται για τις τιμές τους αλλά και να βλέπουν "γλυκές" προτάσεις για ειδικά θέματα (παιδικά θεματικά πάρτυ, γενέθλια, βαπτίσεις, γάμους, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.α.) όπως και τα ζαχαροπλαστεία που είναι κοντά τους και μπορούν να υλοποιήσουν αυτές τις προτάσεις.Η υπηρεσία ενημέρωσης είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή.

Στα zaxaroplasteia.com μπορείτε επίσης να αγοράσετε ειδικές προσφορές συνεργαζόμενων ζαχαροπλαστείων, οι οποίες αφορούν συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και είναι ενεργές μόνο για λίγο. Τις συγκεκριμένες προσφορές τις παρέχουν τα συνεργαζόμενα ζαχαροπλαστεία στην εταιρία μας ως αντιστάθμισμα των υπηρεσιών digital marketing που τους προσφέρουμε. Για την αγορά των παραπάνω προσφορών θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στο zaxaroplasteia.com.

To συγκριτικό πλεονέκτημα του zaxaroplasteia.com είναι η δυνατότητα αλλά και η ευκολία που έχει ο χρήστης να ψάξει, να συγκρίνει αλλά και τελικά να βρει το κατάλληλο ζαχαροπλαστείο για την περίπτωση που επιθυμεί(premium καταχωρήσεις). Είτε αυτό αφορά την προσωπική του ευχαρίστηση είτε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση (γάμους, γενέθλια, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ κτλ). Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μέσα από τα zaxaroplasteia.com με τηλεφωνική κλήση (ισχύουν οι εκάστοτε τηλεφωνικές χρεώσεις) ή μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας με το ζαχαροπλαστείο που επιθυμεί  αλλά και να λάβει οδηγίες κατεύθυνσης από το κινητό ή το tablet του (premium καταχωρήσεις).

Ολοένα και περισσότερος ο κόσμος - και ιδιαίτερα η νέα γενιά - θέλει να μπορεί να ερευνά, να προγραμματίζει αλλά ακόμα και να αποφασίζει μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο.  Από τα πιο απλά πράγματα "που θα βρω το καλύτερο προφιτερόλ" μέχρι ειδικές περιστάσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση, πάρτυ κ.α.) το διαδίκτυο αποτελεί πλέον τον σύμβουλο και τον βοηθό όλων μας.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, όσον αφορά τα ζαχαροπλαστεία, υπάρχει ένα μεγάλο κενό ανάμεσα σε αυτά που θέλουν οι πελάτες και σε αυτά που προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες και το Internet. Έξι στα δέκα ζαχαροπλαστεία δεν διαθέτουν προσωπική ιστοσελίδα στο internet ενώ η ενασχόληση τους με τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, youtube κτλ) βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Είναι πραγματικά περίεργο αν σκεφτεί κανείς την αγάπη του κόσμου από την μία για τα γλυκά και από την άλλη για το διαδίκτυο!

Τo zaxaroplasteia.com γεφυρώνει αυτό το κενό προσφέροντας μια πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσει, να αξιολογήσει αλλά και να συγκρίνει τα ζαχαροπλαστεία που είναι κοντά του προσφέροντας νέες προοπτικές στη διασκέδαση τους*. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στα ζαχαροπλαστεία να επωφελούνται από τη νέα εποχή του digital marketing με ελάχιστη προσπάθεια και κόστος. Το όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για ζαχαροπλαστεία στην Ελλάδα, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες προγραμματίζουν τη "γλυκιά" τους διασκέδαση!

Το zaxaroplasteia.com είναι ιδιοκτησία της εταιρίας με διακριτικό τίτλο Mamco. Αν έχετε ζαχαροπλαστείο και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή εάν επιθυμείτε επικοινωνία για οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

*Η σύγκριση και η αξιολόγηση είναι εφικτή στις καταχωρήσεις premium. Για τις απλές καταχωρήσεις παρέχονται απλά τα στοιχεία επικοινωνίας και η διεύθυνση.

TOP