Όροι Χρήσης - Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια Συναλλαγών

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα zaxaroplasteia.com.

Η Ιστοσελίδα αποτελεί μια online πλατφόρμα μέσω της οποίας διαφημίζονται και προωθούνται παροχές και υπηρεσίες συμβεβλημένων ζαχαροπλαστείων μαζί με φωτογραφίες, τιμοκαταλόγους και ειδικές προσφορές. Οι ειδικές προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρόνο και συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. Μέσω της ιστοσελίδας ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για τις παροχές κάθε ζαχαροπλαστείου, να δει φωτογραφίες από τις δημιουργίες τους αλλά και να αγοράσει ειδικές προσφορές που κρατούν μόνο για λίγο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά είναι η εγγραφή του χρήστη στα zaxaroplasteia.com. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν τα zaxaroplasteia.com αποδέχονται πλήρως & ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ιστοσελίδα zaxaroplasteia.com αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας με διακριτικό τίτλο "Mamco" , που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Νικοπόλεως 29 που στο εξής θα καλείται χάριν συντομίας ως «Εταιρία» ή «zaxaroplasteia.com»

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, λογοτύπων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας μας και των συμβεβλημένων ζαχαροπλαστείων και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή ή μεταφορά, οποιονδήποτε από τα παραπάνω χωρίς γραπτή άδεια από την εταιρία μας.

3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ως αντικείμενο υπηρεσιών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ορίζεται η προβολή και προώθηση ζαχαροπλαστείων, η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου (άρθρα, συνταγές, αφιερώματα κ.α.) καθώς και η πώληση ειδικών προσφορών των συνεργαζόμενων ζαχαροπλαστείων προς τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Η Εταιρία δεν αποκτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιδιότητα του πωλητή, συμμετέχει δε στη διαδικασία προώθησης των Ειδικών Προσφορών αποκλειστικά και μόνο ως τρίτος-διαμεσολαβητής.

Πραγματοποιώντας μία ηλεκτρονική κράτηση μέσω του zaxaroplasteia.com, δημιουργείται σχέση συμβολαίου (νομικά δεσμευτική) ανάμεσα στο χρήστη και το ζαχαροπλαστείο στο οποίο έγινε η αγορά. Από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ηλεκτρονικής αγοράς, τα zaxaroplasteia.com ενεργούν αποκλειστικά ως μεσάζων ανάμεσα στον χρήστη και το ζαχαροπλαστείο. Κατά συνέπεια η Εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των μελών / χρηστών της Ιστοσελίδας για τις πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα ή την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από ζαχαροπλαστεία ή από ζημιές που τυχόν προκύψουν κατά την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Οι υπηρεσίες του zaxaroplasteia.com διατίθενται μόνο για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση. Για το λόγο αυτό, ο επισκέπτης / μέλος / χρήστης της Ιστοσελίδας δεν έχει δικαίωμα μεταπώλησης, απευθείας συνδέσμου, χρήσης, αντιγραφήςn ή αναπαραγωγής οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφορίας, προϊόντων ή υπηρεσιών που διατίθενται στην Ιστοσελίδα για οποιαδήποτε εμπορική ή ανταγωνιστική δραστηριότητα ή σκοπό.

4. ΕΝΝΟΙΕΣ – ΟΡΙΣΜΟΙ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας ισχύουν τα παρακάτω:

Zaxaroplasteia.com (ή Ιστοσελίδα): Ο δικτυακός τόπος με διακριτικό τίτλο«zaxaroplasteia.com» και ηλεκτρονική διεύθυνση «https://www.zaxaroplasteia.com» o οποίος αποτελεί πλατφόρμα παρουσίασης ζαχαροπλαστείων και αρκετές φορές είναι πιθανόν να πουλάει υπηρεσίες ή προϊόντα για λογαριασμό τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος.

Συμβεβλημένη Επιχείρηση (ή Ζαχαροπλαστείο): Η συμβεβλημένη με τα zaxaroplasteia.com επιχείρηση (ατομική ή εταιρία υπό οιαδήποτε εταιρική μορφή) που εκμεταλλεύεται ένα ή περισσότερα καταστήματα παροχής υπηρεσιών μαζικής εστίασης και η οποία συμφωνεί να προβάλλεται ή και να πουλά προσφορές μέσω της Ιστοσελίδας.

Προσφορές προς πώληση: Η προσφορά προϊόντων ενός ζαχαροπλαστείου στα μέλη της Ιστοσελίδας σε εκπτωτικές ή προνομιακές τιμές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα είδη και συγκεκριμένες ποσότητες, οι οποίες δίνονται αντί πληρωμής στην εταιρία μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα ζαχαροπλαστεία.

Μέλος: Ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας  ο οποίος προκειμένου να κάνει χρήση των υπηρεσιών της (αγορά προσφορών) εγγράφεται στην Ιστοσελίδα δημιουργώντας τον προσωπικό του λογαριασμό. Με την εγγραφή του ο επισκέπτης γίνεται μέλος του zaxaroplasteia.com και δεσμεύεται με τους όρους του παρόντος. Ως μέλη της Ιστοσελίδας μπορούν να εγγραφούν μόνο ενήλικοι (άνω των 18 ετών).

Χρήστης: κάθε μέλος της Ιστοσελίδας που κάνει χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μεταξύ των οποίων η ανάγνωση του blog, η εύρεση ζαχαροπλαστείων κ.α.

Προνόμια: Ειδικά οφέλη που ισχύουν μόνο για τα μέλη του zaxaroplasteia.com.

 5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης / μέλος που κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών τoυ zaxaroplasteia.com αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Δηλαδή δεν θα τη χρησιμοποιεί για δημιουργία ή / και μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι ψευδές, ανακριβές ή παραπλανητικό, παράνομο, βλαβερό, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικό ή εκβιαστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, υπονοεί ή σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με παιδική πορνογραφία, παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας, περιέχει ιούς λογισμικού ή, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής.

Ο επισκέπτης ή μέλος που κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών τoυ zaxaroplasteia.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εταιρία από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιου είδους χρήση από τις ενδεικτικά προαναφερόμενες, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αυτόματης διαγραφής του μέλους χωρίς προειδοποίηση προχωρώντας σε κάθε ενέργεια που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις. Το κάθε μέλος ευθύνεται επίσης για τη διατήρηση της μυστικότητας του λογαριασμού του προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κακόβουλη χρήση από τρίτους. Ο επισκέπτης ή μέλος που κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του zaxaroplasteia.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην Εταιρία από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιου είδους χρήση από τις ενδεικτικά προαναφερόμενες, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αυτόματης διαγραφής του μέλους χωρίς προειδοποίηση προχωρώντας σε κάθε ενέργεια που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η πολιτική απορρήτου ( Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των όρων χρήσης. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την Πολιτική Απορρήτου πατώντας εδώ

7. Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια Συναλλαγών - Απόρρητο Συναλλαγών

Kάθε παραγγελία μέσω e-shop ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί. Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων σύμβασης.

7.1 Τρόποι Πληρωμής:

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει το zaxaroplasteia.com για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω:

  1. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση της κάρτας γίνεται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments. Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, American Express.
  2. Κατάθεση σε λογαριασμό (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
  3. Με αντικαταβολή: H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή του voucher. Το κόστος είναι 2€ και προστίθεται στο τέλος της συναλλαγής.

7.2 Ασφάλεια Συναλλαγών:

Aναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

7.3 Κρυπτογράφηση

Κάθε φορά που πληρώνετε με τη Viva, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Viva κρυπτογραφείται με χρήση EV κλειδιού 128 bit της Thawte (της πιο αναγνωρισμένης εταιρίας έκδοσης κρυπτογραφικών κλειδιών για τραπεζικές υπηρεσίες). Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Viva αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Viva, σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

7.4 Απόρρητο Συναλλαγών

Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές.

7. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – NEWSLETTERS

Η εταιρία διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών / μελών της Ιστοσελίδας για την αποστολή αυτόματων email που σχετίζονται άμεσα με τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας (όπως email δημιουργίας λογαριασμού, email επιβεβαίωσης / τροποποίησης / επιβεβαίωσης παραγγελίας κ.α.) αλλά και email ενημερωτικού χαρακτήρα (όπως newsletters).

Στην περίπτωση των email ενημερωτικού χαρακτήρα ο χρήστης / μέλος μπορεί να επιλέξει, αν και εφόσον επιθυμεί, να τα λαμβάνει ή όχι ενώ στην περίπτωση που έχει επιλέξει να μην τα λαμβάνει μπορεί να διαγραφεί από την υπηρεσία αυτή κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου διαγραφής που υπάρχει σε κάθε email ενημερωτικού χαρακτήρα που αποστέλλεται. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει οποιονδήποτε παραλήπτη αναιτιολόγητα.

Η εταιρία μπορεί να αποστείλει email για τους ακόλουθους σκοπούς (η λίστα είναι ενδεικτική):

  • Μετά την εγγραφή νέου μέλους ή την τροποποίηση των στοιχείων του λογαριασμού μέλους στην στην Ιστοσελίδα.
  • Μετά την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής αγοράς προς επιβεβαίωση.
  • Για ενημερωτικούς σκοπούς (newsletter).
  • Για σκοπούς προωθητικών ενεργειών.
  • Για προτροπή προς συμπλήρωση ερωτηματολογίων  

8. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Εταιρία δεν ευθύνεται έναντι των μελών για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τις Συμβεβλημένες Επιχειρήσεις ή από ζημιές που τυχόν προκύψουν από μη σωστή εξυπηρέτηση των συνεργαζόμενων ζαχαροπλαστείων. Επισημαίνεται ότι η εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη αναφορικά με τα προϊόντα / παροχές / υπηρεσίες που προωθούνται μέσω των ηλεκτρονικών αφιερωμάτων ή αγορών των Ειδικών Προσφορών, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνος έναντι του Δικαιούχου είναι το εκάστοτε ζαχαροπλαστείο. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά η εταιρία δεν ευθύνεται για την ποιότητα, τις ιδιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά των προϊόντων / παροχών / υπηρεσιών των ζαχαροπλαστείων, για τυχόν νομικά ή πραγματικά ελαττώματα καθώς και για τον τρόπο και χρόνο παράδοσης αυτών στους Δικαιούχους.

Η εταιρία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτοί τίθενται στη διάθεσή των μελών της Ιστοσελίδας και των επισκεπτών της, παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή / και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει το μέλος ή ο επισκέπτης / χρήστης της Ιστοσελίδας.

Παρά το γεγονός ότι η Εταιρία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας, δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να εγγυηθεί ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, και ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για παρεμβολές λόγω (προσωρινής ή / και μερικής) αναστολής λειτουργίας, εργασιών αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης της Ιστοσελίδας ή από οποιοδήποτε άλλη αιτία), για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες ή για τη μη διανομή των πληροφοριών. Κάθε ζαχαροπλαστείο διατηρεί την ευθύνη ανά πάσα στιγμή για την ακρίβεια, την πληρότητα και την ορθότητα των (περιγραφικών) πληροφοριών. Η Ιστοσελίδα δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται μέσο υπόδειξης ή έγκρισης της τιμής, του επιπέδου υπηρεσιών ή της βαθμολογίας οποιουδήποτε συμβεβλημένου εστιατορίου.

Στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ούτε η Εταιρία ούτε οποιοσδήποτε από τις συνεργαζόμενες εταιρίες, τους online συνεργάτες ή άλλους που εμπλέκονται στη δημιουργία, τη χορηγία, την προώθηση ή την καθ` οιονδήποτε άλλο τρόπο παροχή της Ιστοσελίδας και του περιεχόμενού της, δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ποινική, ειδική, έμμεση ή επακόλουθη ζημία ή απώλεια, οποιαδήποτε απώλεια παραγωγής, απώλεια κέρδους, απώλεια εσόδων, απώλεια συμβολαίου, απώλεια ή ζημία στην πελατεία ή την φήμη, απώλεια δικαιώματος για αποζημίωση,  ή χρεώσεις τις οποίες υπεστήκανε ή πλήρωσαν τα μέλη Οι παραπάνω περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και δεν αποτελούν εξαντλητική λίστα με όλες τις περιπτώσεις μη υπαιτιότητας της Εταιρίας.

9. ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΩΝ

Σχόλια, κριτικές και βαθμολογήσεις για τα Ζαχαροπλαστεία έχουν δικαίωμα να καταθέσουν στην Ιστοσελίδα μόνο οι χρήστες που έχουν δεχθεί τις υπηρεσίες τους μέσω της Ιστοσελίδας. Τα σχόλια και οι κριτικές των χρηστών μπορούν (α) να αναρτηθούν στην Ιστοσελίδα, (β) να χρησιμοποιηθούν και να τοποθετηθούν (πλήρως ή εν μέρει) από την Εταιρία σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, newsletters, πλατφόρμες ειδικών προωθητικών ενεργειών, εφαρμογές και άλλα δίκτυα που ανήκουν, φιλοξενούνται, χρησιμοποιούνται ή ελέγχονται από την Εταιρία.

Η εταιρία δεν ευθύνεται και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο των σχολίων που υποβάλλουν οι χρήστες. Κάθε χρήστης οφείλει να σχολιάζει και να βαθμολογεί με ευπρέπεια. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να προσαρμόζει, να αρνείται και να διαγράφει σχόλια, κατά τη διακριτική της ευχέρεια με απώτερο σκοπό να προστατεύσει τα μέλη της και τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις από τυχόν μη ειλικρινείς, κακοπροαίρετες ή / και υστερόβουλες κριτικές (είτε θετικές είτε αρνητικές). Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρία δύναται να μην κάνει δεκτά σχόλια/ κριτικές ή συγκεκριμένα τμήματα αυτών εάν: Είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα ή λατινικούς χαρακτήρες (greekglish) ή περιέχουν ορθογραφικά λάθη σε συχνότητα που δυσκολεύει ή καθιστά δυσάρεστη την ανάγνωσή τους ή είναι γραμμένα σε άλλη γλώσσα πλην ελληνικών ή αγγλικών. Περιλαμβάνουν περιεχόμενο υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό, προσβλητικό, άσεμνο, σκανδαλώδες, εμπρηστικό, εκβιαστικό, ψευδές, ρατσιστικό, πορνογραφικό ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο.

10. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Είναι δυνατόν για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών της Εταιρίας να υπάρξουν αλλαγές πολιτικής ή υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται σχετικά στην παρούσα Ιστοσελίδα. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους χρήστες / μέλη / επισκέπτες να διαβάζουν τους όρους χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενό τους. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους για τη χρήση της Ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους χρήσης θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η Εταιρία μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας υπηρεσιών, παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

12. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι ανωτέρω όροι χρήσης, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της εταιρίας, των επισκεπτών / χρηστών καθώς και των μελών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Κατά τόπον αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά υπάρξει είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

12. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση των υπηρεσιών, προϊόντων και ιστοσελίδων των συμβεβλημένων επιχειρήσεων μπορεί να συνεπάγεται την άμεση αποδοχή επιπρόσθετων Όρων Χρήσεων. Οι επιπρόσθετοι αυτοί Όροι Χρήσης ισχύουν ως συμπλήρωμα των παρόντων και δεν τους αντικαθιστούν. Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Οι μεταφράσεις αποτελούν διευκόλυνση και δεν απορρέουν δικαιώματα από τα κείμενά τους. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το περιεχόμενο ή την ερμηνεία των Όρων Χρήσης ή της Πολιτικής Απορρήτου ή διαφοράς μεταξύ της ελληνικής εκδοχής τους και οποιασδήποτε άλλης μεταφρασμένης εκδοχής τους, οι ελληνικές εκδοχές των κειμένων, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ισχύουν, υπερισχύουν και είναι οριστικές. Η ελληνική εκδοχή των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου διατίθενται στην Ιστοσελίδα (απαιτείται επιλογή της ελληνικής γλώσσας) ή μπορούν να αποσταλούν μετά από γραπτό αίτημα.

TOP