Όταν ο σολομός συνάντησε το τυρί chevre η απόλαυση χτύπησε κόκκινο!
Φήμες έλεγαν ότι οι αλμυρές γεύσεις των Νανά Γιώτη είναι εξίσου απολαυστικές με τις γλυκές. Εμείς τις δοκιμάσαμε και πραγματικά μας ήταν αδύνατο να μην σας τις προτείνουμε – παρότι η σελίδα μας είναι αφιερωμένη στα γλυκά.
Ένας εκρηκτικός συνδυασμός αλμυρών κριτσινιών, κρέμας από γαλλικό κατσικίσιο τυρί chevre, καπνιστού σολομού Νορβηγίας και μπρικ εξαιρετικής ποιότητας. Ένας αλμυρός κορμός που προσφέρει απλόχερα μεγάλες συγκινήσεις σε όποιον τον δοκιμάσει.
Δίπλα του ένας άλλος γευστικός συνδυασμός που τσίγκλησε τον ουρανίσκο μας! Αυτή το φορά το Chevre με τη μαλακή υφή και την έντονη γεύση “παντρεύεται” με ολόφρεσκα φρούτα του δάσους με ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα (εμείς πήραμε και για το σπίτι).
Και αν ακόμη νιώθετε τους σιελογόνους αδένες σας να αντιστέκονται, σας έχουμε και τρίτη αμαρτία που αναμφισβήτητα θα σας κάνει να παραδοθείτε! Αλμυρό τσίζκεικ με τραγανή βάση από σπασμένα κριτσίνια, βελούδινη κρέμα από γαλλικό τυρί chevre και σάλτσα φράουλας.
Τολμήστε φέτος να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Εμπλουτίστε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με τις συγκλονιστικές αλμυρές δημιουργίες των “Νανά Γιώτη” και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.
Τελικά, στα «Νανά Γιώτη – Γλυκά από σπίτι» και τα αλμυρά είναι από σπίτι!
Παραγγελίες : 2106772064 – 210 8044042