Το zaxaroplasteia.com είναι η πρώτη & μοναδική ιστοσελίδα προβολής & παρουσίασης ζαχαροπλαστείων στην Ελλάδα! Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος ζαχαροπλαστείων πέρα από τα συνηθισμένα!

Ο χρήστης μπορεί να ψάξει εύκολα & γρήγορα ζαχαροπλαστείο στην περιοχή που επιθυμεί! Πάνω από 1.000 ζαχαροπλαστεία έχουν ήδη περαστεί στον οδηγό ενώ ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται.

Πέρα από τον ηλεκτρονικό οδηγό στο zaxaroplasteia.com αρθρογραφούν Έλληνες food bloggers, οι οποίοι παρουσιάζουν κάθε γλυκιά γωνία ή γεύση της Ελλάδας!

Τέλος, στο zaxaroplasteia.com είναι διαθέσιμο για τους χρήστες e-shop, με γλυκές προτάσεις!

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι μέσα σε λίγους μήνες η ιστοσελίδα να ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές (google analytics, εικ.1) & μάλιστα σε στοχευμένο κοινό!

 

Το zaxaroplasteia.com έγινε γρήγορα πολύ αγαπητό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υπήρξε το πρώτο οργανωμένο site προβολής ζαχαροπλαστείων στην Ελληνική αγορά και ήρθε να καλύψει την αγάπη του κόσμου για τα γλυκά & τη ζαχαροπλαστική γενικότερα.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους!

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε την ανάπτυξη μας στο Facebook μέσα στο τελευταίο εξάμηνο (socialbakers.com)

Στο zaxaroplasteia.com υπάρχει μια ειδική σελίδα, αποκλειστικά για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες! Η είσοδος σε αυτή γίνεται μόνο με κωδικό και αφορά τα εγγεγραμμένα ζαχαροπλαστεία του δικτύου μας!

Σκοπός & φιλοδοξία της εταιρίας μας είναι η άμεση επαφή του ζαχαροπλάστη με προμηθευτές πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας κ.α. Οι προμηθευτές μάλιστα πολλές φορές δίνουν ειδικές τιμές γνωριμίας ή και προσφορές στα μέλη μας! 

Ακόμα στη σελίδα για επαγγελματίες μπορείς να ενημερώνεσαι για τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής ή για το πως θα αναβαθμίσεις την ψηφιακή σου εικόνα!

Αυτά και πολλά άλλα περιμένουν  τους επαγγελματίες, ΜΕΛΗ της ιστοσελίδας μας, στην ειδική σελίδα αποκλειστικά για ζαχαροπλάστες.

Για να αποκτήσεις ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση πάτησε "ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ"

 

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμπεριληφθεί και το δικό σου ζαχαροπλαστείο στο δίκτυο του zaxaroplasteia.com είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα
  2. Πάτησε "Subscribe to our newsletter" 
  3. Σύντομα το ζαχαροπλαστείο σου θα είναι στον "αέρα" & θα λάβεις στο email σου τον κωδικό εισόδου στη σελίδα του zaxaroplasteia.com  για επαγγελματίες!

TOP